Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos

Sisteme de Creditare ( Rate Online )

Aplica pentru creditul 100% online al TBI Credit IFN SA. !      In primul rand ne dorim sa iti descriem fluxul.   Pentru achizitionarea produselor prin creditul de la TBI Credit, vei parcurge cativa pasi simpli, parte a unui flux automat, 100% digital si disponibil 24/7. Mai exact: 1)Alege produsele dorite, iar la metoda de plata selecteaza TBI Credit si completeaza campurile solicitate 2)Intri intr-un apel video cu unul dintre reprezentantii TBI Credit 3)Semnezi contractul electronic 4)Produsele pleaca spre tine in cel mai scurt timp daca solicitarea a fost aprobata
   Acum ai si mai multe avantaje la cumparaturile tale online! Alege tot ce iti doresti  in RATE FIXE EGALE, prin Creditul Online oferit de UniCredit Consumer Financing.  Valabil doar pentru "Ridicare personala" , cererea de creditare se completeaza la sediul nostru.
Nu ai fonduri suficiente pentru plata comenzii ? Selecteaza ca metoda de plata OP, mentioneaza la comentarii "TBI Bank" si vei accesa cel mai bun produs de finantare pentru companii de la TBI Bank.